Заповядайте на обедно меню в механа Джоревата къща.Всеки ден от понеделник до петък
от 11.00ч. до 15.30ч. ще можете да се насладите на много вкусотии на ниски цени.
Меню кюфтета - 3.90 лв.
Меню кебапчета - 3.60 лв.
Меню скара - 4.20 лв.
Пилешки каренца - 3.40 лв.
Наденица на скара с гарнитура - 3.80 лв.
Боб с наденица - 3.90 лв.
Свинска пържола на скара с гарнитура ...

Към офертата

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ МИЛИ ДАМИ!
Отпразнувайте вашия празник в механа Джоревата къща. Само тук може да се насладите на вкусно приготвени рецепти събирани от цяла България с духа на националните традиции в голями порции на доказано ниски цени.
Пожелаваме на всички безброй усмивки, много здраве, щастие, късмет, само приятни емоции и винаги да сте обичани от човека, когото обичате!

ЗАПОВЯ...

Към офертата

Празнувайте Свети Валентин с любимия човек в Джоревата къща. Празнувайте Трифон Зарезан с хубава компания в Джоревата къща. И помнете има много механи, но няма друга, като Джоревата къща. Уникална обстановка, вкусни специалитети на доказано ниски цени.
ДЖОРЕВАТА КЪЩА ЗА ТАБИЕТЛИИ...

Към офертата

Отпразнувайте вашите именни дни в механа Джоревата къща. Само в механа Джоревата къща може да се насладите на вкусно приготвени рецепти събирани от цяла България с духа на националните традиции в голями порции на доказано ниски цени.
Резервации на тел. 02/9611371, 0895060081...

Към офертата

Един прекрасен ден, изпълнен с изключителни изживявания, които може да отпразнувате в механа ДЖОРЕВАТА КЪЩА с вашите роднини и приятели. При нас ще се насладите на приятна обстановка, отлично обслужване, вкусна храна, гарантирано веселие на доказано ниски цени.
телефони за резервация:02/961 13 71, 0895 06 00 81
...

Към офертата